Ceea ce am visat noi 10…

Ceea ce am visat, s-a transformat…

Destinația: București.

Ruta: A3. O mașină mică, înțesată de  bagaje.

Iată întreaga poveste…

Se întâmpla prin anul 2 de facultate. Parcă a trecut o veșnicie de atunci. Ne venise nouă ideea strălucită de a face masterul în altă parte. Nu ne-a trebuit mult să decidem încotro vrem să purcedem. Brașovul mult iubit era dat de data aceasta pentru mult slăvitul, mult populatul, tărâm al făgăduinței și al tuturor posibilităților – > BUCUREȘTI.

Fițe, nu alta…

Radiana, artista neînțeleasă și mult prea „modestă”,  visa cu ochii deschiși Leul de Aur de la Cannes de pe poziția de Art Director… atunci când nu era prea ocupată să ne streseze cu lungile povești despre Andy Warhol, Leo Burnett, suprarealism și abstracționism.

Alina, consumatoarea înrăită de Social Media și cafea cu lapte, vroia să le arate bucureștenilor cum stă treaba cu PR-ul. Inspirându-se din Beatles, trăiește viața cu o doză de creativitate și seninătate cu care dorește să impresioneze agențiile de relații publice.

Inna, cea pe care o invidiem de fiecare dată pentru multitudinea de supergenți pe care le are în garderobă, visa să le dea o lecție de neuitat purtătorilor de cuvânt despre cum să faci față revoluției femeilor care va veni. Așa că, reprezentanți ai sexului masculin, păzea!

Delia, iubitoare de pisici și de tot ceea ce este verde în jurul ei, se pregătea cu o suită de evenimente de voluntariat care mai de care mai creative pentru a își atinge scopul suprem: copywriter la una dintre cele mai tari agenții de publicitate din capitală.

Bibi, mereu în pas cu moda, un fel de Coco Chanel a vremurilor noastre, vroia să  învețe lumea modei ce înseamnă de fapt, PR-ul. La modul în care ne eclipsa pe noi cu ținutele ei fashion, această dorință a ei se va materializa 100%.

Yuni, maestra public speaking-ului, îi povestea cu patimă domnului profesor Onuț despre visul ei de a ajunge în New York. Blondă, cu șarmul ei specific, va deveni unul dintre cei mai renumiți traineri de peste mări și țări.

Chiruță, lover boy-ul și omul cu idei, avea planuri mărețe. A decis că ceea ce vrea să facă în viață este jobul de jucător de poker profesionist. Înainte de toate însă, masterul de Publicitate de la SNSPA, era prioritar, nu de alta, dar trebuia să învețe tehnici de persuasiune.

Marius, Sică al nostru, șoferul a cărui primă tangență cu Bucureștiul a fost o mașină de poliție, vroia să își deschidă propria afacere. Doar nu a zis că ne cumpără ăCSesăraiz-ul de atâtea ori? Cine știe? Donald Trump va avea sigur concurență.

Anca, cea care niciodată nu înceta să ne amuze cu râsul ei specific, și-a descoperit pasiunea de a deveni copywriter iscusit. Și cum fiecare agenție de publicitate din București are propriul band, ea se gândea să devină vocalul Leo Burnett.

Teo, perfecționistă și organizată până în măduva oaselor, amuzantă atunci când se enervează după spusele unora, dorea să își deschidă propria agenție de PR atunci când va fi „mare”. Recent însă, și-a descoperit pasiunea pentru scris, astfel că va publica un roman cât de curând despre cum este, de fapt, viața de provincial în capitală.

Vise mărețe, idealuri pe care le-am strâns într-un borcănaș cu eticheta „București” de-a lungul ultimilor luni de facultate.

Vara însă a trecut și ne-am trezit că nu vrem să locuim sub cerul liber în Parcul Cișmigiu. Am pornit așadar în căutarea unor apartamente care să ne fie refugii în cei doi ani, care, cel mai probabil, se vor prelungi. Deși gașca veselă își dorea nespus de mult să stăm ca în Friends, în două apartamente situate pe același palier, până la urmă ne-am conformat cu trista situație a chiriilor din București. Am ajuns prin Nicolae Grigorescu și prin Eroii Revoluției. E bine și așa.

Mașina, înțesată de bagaje, a pornit într-o dimineață ploioasă spre capitală.

Despre peripețiile noastre cu bagajele și multe altele, will be back soon.

By Radiana & Teo

Sursă foto: http://www.perfectescapes.com/TheSuiteLife/index.php/2008/03/31/baggage-free-travel/

Advertisements

7 thoughts on “Ceea ce am visat noi 10…

  1. Suna ca o aventura de neuitat si chiar daca nu locuiti ca in friends, cu siguranta o sa aveti parte de magia si minunile si bucuriile si atmosfera si viata specifica serialului. Eu, una, abia astept sa vad iminenta ecranizare a romanului lui Teo despre viata de provincial in capitala.
    Succese depline tuturor! 🙂

  2. Super,fete curajoase!…si baieti,,fiind in minoritate mai ca uitasem de voi,dar si voua,alaturi de zburdalnicele domnisoare va urez sa va gasiti fiecare locul,sa nu renunti la visul vostru…o sa fie greu,dar impreuna veti reusi ,o sa va sustineti cand veti fi in genunchi, sper niciodata la pamant…o sa fie distractie la maxim si realizari pe masura.
    Bafta si astept continuarea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s