Incerta maşină de spălat

Imaginaţi-vă două fete şi o maşină de spălat întrebându-se cât de greu poate fi…

Scenariul este unul chiar amuzant:

Fata numărul 1 (Ina) priveşte maşina de spălat nedumerită şi, instinctiv, îşi îndreaptă privirea către fata numărul 2 (Alina), cu ochi întrebători: “Ai habar cum funcţionează chestia asta?” Schiţând un zâmbet, Alina dă curs conversaţiei cu descrierea maşinii de spălat de acasă. Pentru a nu fi mai prejos şi în speranţa că poate, cumva, acest lucru ajută, Ina îşi descrie şi ea maşinăria minune de acasă.

Cele două ajung la concluzia că nici una dintre ele nu seamănă cu cea cu care s-au pricopsit pentru cel puţin doi ani de zile şi se resemnează cu gândul că sunt doar ele şi complicata tehnologie.

Aşadar, vine marea întrebarea care le-a băgat în ceaţă de la bun început : “Cum să existe un singur buton pentru toate funcţiile?” Din nou îşi intersectează privirile şi realizează că se află în mijlocul unui război din care singurele învingătoare nu pot fi decât protagonistele care chiar au viaţă: “Cred că logic ar fi să controlăm noi maşina de spălat şi nu ea pe noi, nu?”

Curajoasele fete îşi iau inima în dinţi, parcurg bine cunoscutul proces de acasă, care implica detergentul şi balsamul, şi apasă singurul buton care există în speranţa că nu urmează să activeze o bombă.

O voce pe fundal: “Hai ca nu a fost aşa greu” (fata numărul 3, Delia) în timp ce intervine şi fata numărul 4 (Radiana) în scenariu, foarte nedumerită, cu o replică tipică: “Nu înţeleg ce se întâmplă aici”

Fetele se amuză pe seama ei urmând să se îndepărteze de maşina de spălat încântate că au trecut şi de acest hop.

Imaginaţi-vă acum când va trebui să facă pe meşterii…

Ina

Advertisements

2 thoughts on “Incerta maşină de spălat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s