Post-PRbeta

De ceva timp a început și viața în București să fie frumoasă. Abia așteptam să spun asta pentru că știam că așa va fi, doar că a durat ceva până să conștientizez cu adevărat.

Ieri s-a terminat PRbeta, cel mai fain proiect la care am participat în ultima vreme.

Deși wokshopurile au fost despre comunicarea online, pentru mine au fost și despre oameni, despre pasiuni, despre curaj, despre profesionalism, responsabilitate și eficiență. Deși un workshop dura 4 ore, am ajuns să stăm acolo și 6, fără să le mai socotim pe cele 3-4 care le petreceam pe drum. Veneam obosiți și nervoși și plecam plini de entuziasm, cu un zâmbet uriaș pe față.

Până acum mergeam la conferințe pentru speakeri. După primele zile mi-am dat seama că poți învăța la fel de multe lucruri și de la ceilalți participanți. Am descoperit aici niște oameni absolut extraordinari, care m-au ajutat să cresc enorm în cele 6 zile de întâlniri. Alina, Alex, Diana, Poliana, Mihaela, Irina, Olivia, Cristi,Georgiana,Claudiu, Andra, Dragoș, Andrei, Mihaela, sunteți geniali!

Workshopurile au loc în 4 orașe din țară: Timișoara, Cluj, București, Iași. M-a impresionat entuziasmul și pasiunea cu care ne-au vorbit speakerii, cu toate că mai prezentaseră informațiile respective de cel puțin 3 ori înainte, în aproximativ același context. Și au avut răbdare să ne răspundă la întrebări și să ne povestească cam tot ce am vrut să auzim deși nu avea neaparat legătură cu ce prezentarea lor. Mulțumim: Dragoș Alexa, Răzvan Baciu, Corina Săftescu, Victor Kapra, Alex Negrea, Monica Jitariuc!

Confetti și aplauze pentru Oltea și Cristina, care au inițiat proiectul, care se plimbă prin toată țara și recrutează cei mai faini studenți. Mulțumiiiiim!

Acestea fiind zise, dragi prieteni, vă încurajez să aplicați anul care vine la aceste minunate workshopuri numite PRbeta. Vă garantez că o să vă placă la nebunie! Brașoveni, fiți cu ochii în patru, vor să vină și acolo.

Alina

Image

Foto by Alex Drăgan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s