Chek-in la mall

Societatea în care trăim a impus un anumit tipar, după care părinții noștri, sau chiar noi ne trăim viața și ne formăm obiceiurile. De câte ori vi s-a întâmplat să vă auziți părinții sau prietenii că-și  înnoiesc hainele de Paște, sau se tund și se aranjează înainte de Revelion? Ei bine, mie mi s-a întâmplat foarte des.

Zilele acestea am observat că aceste tabieturi sunt respectate cu strictețe și de foarte mulți bucureșteni, fie ei mici, sau mai înaintați în vârstă. Dacă se mai nimeresc și reduceri de preț la magazinele preferate, atunci ar fi bine să te ferești din drum. Bucureștiul este vestit pentru aglomerația lui,  pentru cozile pe care le întâlnești  chiar și pe stradă.  Imaginează-ți cum este ca toți acești oameni să fie conduși de un anumit instinct sau obicei primordial la mall.  Magazinele cu reduceri sunt pur și simplu asediate de o armată de oameni, iar în urma lor rămân haine călcate în picioare, etichete rupe și vânzători cu capsa pusă. Oare a cui este vina? Vina societății că ne învață să ne aranjăm doar înainte de sărbători, vina efectului pavlovian care ne determină să “salivăm” după reduceri, sau vina noastră că uneori uităm de bun simț?

Există totuși și oameni fericiți în toată această agitație, sentimentul că ultima pereche de pantaloni de la reduceri este exact mărimea potrivită, provoacă zâmbete și stârnește credința în miracole.

Image

P.S: evitați mall-ul Sun Plaza cât timp mai sunt reduceri la H&M

Iunieta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s