Muzica, cea mai frumoasă parte din mineCluburile, discotecile sunt acele locuri întunecate acaparate de fum, unde conversațiile se transformă în monoloage datorită ”bass-ului turbat”. Noi oamenii, simțim nevoia să frecventăm aceste locuri, să evedăm din rutină  să ne descărcăm sufletul și să ne umplem cu energie.

Nu de multe ori reușim să ne încărcăm cu energie dintr-un loc unde lumea ne calcă pe picioare, ne afumă sau ne împinge. Bineînțeles că există și excepții, iar acestea  se datorează în principiu artiștilor pe care îi ascultăm și care ne dăruiesc muzica lor.

Aseară am fost la concertul caritabil Muzică pentru Viață, organizat de Iulian un tânăr care luptă pentru copilașii bolnavi de cancer. Artiști precum Alexandrina, Moonlight Breakfest, Les Elephants Bizarres, The Marker, Vița de Vie, Gojira, We Singing Colors  ne-au transmis energia lor și gândurile lor bune. Am dansat, am cântat și ne-am adus aminte ce frumos este să faci o faptă bună, mai ales că banii de pe bilet merg la niște copii cu probleme.

Am plecat de la concert la ora 03.00, ne dureau picioarele, spatele dar zâmbeam, eram fericiți. Mai aveam energie să cântăm, în drum spre casă fredonam încontinuu melodiile Alexandrinei. Dacă aveți ocazia să mergeți la concertele lor, nu ezitați, nu o să pierdeți banii pe care îi plătiți pe bilet, ci o să câștigați energie, entusiazm și multe gânduri bune.

muzica pentru viata

Sursă foto

Iunieta

Advertisements

One thought on “Muzica, cea mai frumoasă parte din mine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s