Tu ce iubeşti?

 

Ce iubesc românii?

 Aceasta este întrebarea care a inspirat-o pe Marta Popescu să deruleze Proiectul fotografic “IUBESC”, un proiect care a început ca o joacă alături de prieteni, în propriul studio.

 “Ziarele nu o spun. Televiziunile nu o arată. Pe stradă ne grăbim prea tare ca să mai observăm ceva. Şi totuşi, toţi avem dramul nostru de iubire pentru cineva, pentru ceva. Iar atunci când toţi ne adunăm ca să spunem tare şi răspicat ce iubim, dramul acela de iubire se transformă în ceva colosal ce ne răvășește, ne unește și spune despre noi cine suntem… ce iubim”, declară tânăra.

 După un eveniment reuşit în Bucureşti şi foarte mult entuziasm, Proiectul fotografic “IUBESC” îşi urmează cursul firesc şi porneşte într-un turneu naţional, în 8 localitati. “8 zile în care oamenii vor uita tot, mai puţin ceea ce iubesc”, potrivit Martei.

Image

 Acum 2 ani, Marta Popescu şi-a invitat prietenii în studio pentru a spune ce iubesc. Fiecare a scris pe o foaie cuvîntul care îl reprezintă şi aşa s-a născut proiectul fotografic care, un an mai târziu, a adunat 1500 de oameni la primul eveniment din Bucureşti.

 În următoarele 2 luni, Marta Popescu va străbate România în lung şi-n lat pentru a surprinde oamenii aşa cum sunt: liberi, nebuni, timizi, îndrăzneţi, creativi, sinceri. Dupa şedinţa foto, ce se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 22.00, fiecare eveniment va fi urmat de o petrecere.

 La finalul turneului, Marta Popescu se va întoarce în Bucureşti pentru o expoziţie, dar şi pentru lansarea albumului fotografic cu cele mai reuşite poze.

 Caravana proiectului “IUBESC” va avea următorul traseu:

 25 mai – Iaşi – Club Zona Party Space

1 iunie – Cluj – Club Boiler

8 iunie – Tg. Jiu – Club Belfast

15 Iunie – Craiova – Club Craiova Veche

22 iunie – Timişoara – Club Madness

29 iunie – Sibiu – Music Pub

6 iulie – Braşov – Goha Studio

13 iulie – Vama Veche – Club Goblin

Pozele din ediţiile trecute pot fi vizualizate aici: https://www.facebook.com/proiectuliubesc. Puteţi vedea câteva, mai jos.

ImageImageImageImageImage

Despre Marta Popescu, aflaţi mai multe informaţii aici, spre exemplu. 

Image

 

 Noi ştim ce vom face pe 6 iulie. 😀

 Voi ce iubiţi?

 

 Sursa foto: https://www.facebook.com/marta.popescu.

 

 Teo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s